Cintinus je členem osmého největšího mezinárodního sdružení AGN International

cintinus-news-agn-cintinus-mitglied-agn-international

Přesně 1. listopadu nás zastihla skvělá zpráva: Cintinus se stal nejmladším členem AGN International. AGN International je podle renomované Lünendonk-Liste také v roce 2016 osmým největším celosvětovým sdružením nezávislých společností zabývajících se daňovým poradenstvím, auditem a hospodářským poradenstvím.

Po absolvování povinné zkoušky, kterou se prokazuje kvalita a odbornost poskytovaných služeb, může Cintinus stát po boku svým klientům po celém světě spolu s více než 180 společnostmi a více než 400 kancelářemi s přibližně 11.000 kolegy.

cintinus-news-agn-cintinus-mitglied-agn-international-memberSpolu s Německo-česko-slovenským daňovým centrem, které vzniklo k 1. říjnu 2016 a je vedeno paní Hanou Smola Schaffer, dvojnásobně kvalifikovanou daňovou poradkyní, a to dle německého a dle českého práva, jsme nyní spolu s jejími odbornými znalostmi a zkušenostmi ještě lépe vybaveni k tomu, abychom doprovázeli jak německé společnosti do České republiky a na Slovensko, tak české a slovenské společnosti do Německa. K tomu navíc napomáhá i skutečnost, že paní Smola Schaffer komunikuje v němčině, češtině, slovenštině a angličtině.

Zur Übersicht